Кристиано Роналдо вкара гол за Реал“ (Мадрид) при успеха над

...
Кристиано Роналдо вкара гол за Реал“ (Мадрид) при успеха над
Коментари Харесай

Роналдо изпревари Меси и Суарес

Кристиано Роналдо вкара гол за „ Реал “ (Мадрид) при триумфа над „ Ал Джазира “ с 2:1 в полуфинален мач на международното клубно състезание. По този метод португалецът изпревари Лионел Меси и Луис Суарес от „ Барселона “ по брой попадения в шампионата. Играчите на каталунците са с по пет, Роналдо към този момент има шест и е най-хубавият изпълнител в историята на конкуренцията. Освен това Кристиано се е разписал в три разнообразни издания на шампионата – 2006, 2016 и 2017 година

Група почитатели по трибуните се опита да ядоса португалеца, като на няколко пъти скандираха името на Меси. Роналдо отговори като сподели мускули, имитирайки наслада след гол. След това португалецът махна с ръце и се обърна с тил към виковете на почитателите.

На финала в шампионата „ Реал “ се изправя против „ Гремио “, първенец на Южна Америка. До последния мач обаче „ Кралския клуб “ стигна мъчно. „ Ал Джазира “ поведе с гол на Ромариньо преди почивката. След нея Роналдо и Бейл вкараха за цялостния поврат. При второто попадение останаха съществено подозрения за засада.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР