Кристиано Роналдо ще продължи да играе в Ювентус и през

...
Кристиано Роналдо ще продължи да играе в Ювентус и през
Коментари Харесай

Феновете питат, Джорджина отговаря: Роналдо остава в "Юве"

Кристиано Роналдо ще продължи да играе в " Ювентус " и през идващия сезон. Новината не е доказана от клуба и от футболиста. Заяви го най-близкият човек на португалеца - неговата обичана Джорджина.

В обществените мрежи се появи малко видео с брюнетката, снимано в Испания. Тя се разхожда по улиците, а зад тила ѝ някой се провиква: " Остава ли Кристиано в " Ювентус "? ". След къс размисъл Джорджина дава отговор: " Остава! ".
View this post on Instagram

Кристиано Ронладо мина в " Ювентус " през лятото на 2018 година с трансфер от " Реал " Мадрид за малко над 100 млн. евро. До момента той вкара 101 гола в 133 мача и оказа помощ да отбора да завоюва две шампионски трофеи на Италия, Купата и Суперкупата.

Снимка: Reuters

През сезон 2020/2021 " Юве " приключи на 4-то място в класирането, като едвам се добра до местата, които дават право на присъединяване в Шампионската лига. В редица издания се появи информация, че Роналдо желае да напусне клуба, да търси нови провокации. До в този момент обаче сходен ход не е коментиран нито от него, нито от управлението на " черно-белите ".

Интерес към португалецът демонстрират някогашният му отбор " Манчестър Сити ", както и френският гранд " Пари Сен Жермен ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР