Кристиано Роналдо пропусна тренировката на португалския национален отбор днес заради

...
Кристиано Роналдо пропусна тренировката на португалския национален отбор днес заради
Коментари Харесай

Роналдо не тренира, пропуска последната проверка на Португалия

Кристиано Роналдо пропусна тренировката на португалския народен тим през днешния ден поради вирусно заболяване и няма да играе в контролната среща с Нигерия в четвъртък, оповестиха от тима, представени от организация АП. 

Португалия ще стартира Световното състезание на 24 ноември против Гана, а съгласно селекционера Фернандо Сантош проблемите към огромната звезда нямат отрицателен резултат в съблекалнята. Роналдо е съществена тематика в света на футбола през тази седмица поради изявление, в което съобщи, че се усеща предаден от Манчестър Юнайтед и че не почита мениджъра Ерик загар Хаг. 

" Той е решил даде изявление, както го вършат множеството футболисти. В него той разкри доста, доста персонални усеща и аз почитам това. Кристиано Роналдо е свободен човек, нали? Това бе негово решение и аз го разбирам изцяло. С него и останалите приказваме единствено за подготовката ни за Катар. Интервюто му не ни въздейства по никакъв метод ", сподели Сантош. 
 Национал на Португалия разкри какво е споделил Кристиано на Бруно Фернандеш Национал на Португалия разкри какво е споделил Кристиано на Бруно Фернандеш
В мача с Нигерия ще играе 19-годишният Антонио Силва, който се конкурира за място в центъра на отбраната с Рубен Диаш. 

" Той ще играе, само че към момента не съм решил дали ще го направи от началото. Вярвам на безусловно всички в групата и знам, че те са изцяло съсредоточени върху идния шампионат ", добави Сантош.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР