Кристиано Роналдо подкрепи новия мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен

...
Кристиано Роналдо подкрепи новия мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен
Коментари Харесай

Роналдо с първи коментар за новия мениджър: Тен Хаг се нуждае от време

Кристиано Роналдо поддържа новия управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг да донесе триумфи на клуба, само че съобщи, че нидерландският експерт „ ще се нуждае от време “.

„ Червените дяволи “ изпитаха усложнения този сезон първо под управлението на Оле Гунар Солскяр, а по-късно и при краткотрайния ментор Ралф Рангник. Клубът няма да взе участие в групите на Шампионска лига следващата година и не съумя да се класира за полуфиналите на нито един от шампионатите, в които взе присъединяване през акцията. Тен Хаг, който преди води Аякс, е шестият управител, който идва на „ Олд Трафорд “ след ерата Сър Алекс Фъргюсън, и несъмнено провокира възторг в „ Театъра на фантазиите “ след постигнатите три трофеи на страната с амстердамци и полуфинала в Шампионска лига през 2019.

Роналдо е измежду тези, които имат вяра, че треньорът може да върне репутацията на клуба.

„ Това, което знам за него, е, че свърши фантастична работа в Аякс и че е умел треньор. Но би трябвало да му дадем време. Нещата би трябвало да се трансформират по метода, по който той желае “, сподели португалската звезда на отбора за клубния уебсайт.

24-те гола на нападателя във всички шампионати този сезон са едно от дребното положителни неща за Юнайтед. Португалецът няма да бъде в Шампионска лига за първи път от 20 години насам, само че настоя, че клубът е разчувствуван от новото предизвикателство с идването на Тен Хаг.

„ Надявам се да реализираме триумфи, несъмнено, тъй като, в случай че имаш триумфи, целият Манчестър ще е сполучлив. Пожелавам му всичко най-хубаво. Щастливи сме и разчувствани, освен като играчи, само че и последователите. Нека имаме вяра, че следващата година ще спечелим титли “.

Тен Хаг подписа тригодишен договор с шестия в таблицата на Висшата лига Юнайтед. Той бе сменен от някогашния ментор на Брюж Алберт Шрьодер в редиците на Аякс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР