Кристиано Роналдо няма никакво намерение да напуска Торино след края

...
Кристиано Роналдо няма никакво намерение да напуска Торино след края
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо вече знае къде ще отиде след Ювентус

Кристиано Роналдо няма никакво желание да напуща Торино след края на сезона. Италианскяит публицист Клауди Раймонди подчертава, че португалецът е изцяло фокусиран върху завършека на сезона с към този момент някогашния първенец на Италия. Целта пред Роналдо е извънредно класиране в Топ 4 с „ бианконерите” и присъединяване в Шампионската лига следващата година.

Желанието на португалската суперзвезда е да извърши контракта си с Ювентус, който е до лятото на 2022-а година, след което да се завърне в родния Споритнг Лисабон. Именно оттова Роналдо мина през 2003-а година в Манчестър Юнайтед.

„ Кристиано няма индикации да напуща Ювентус, до момента в който не извърши договора си. Той свършва през 2022-а година”, изясни Раймонди пред Sport Mediaset. „ Завръщане в Испания и Реал Мадрид няма опция, а Манчестър Юнайтед не разполага с задоволително пари за сходен вид интервенция. Няма вид в този момент Роналдо да напусне Юве. Причините са персонални, а и рекламни”, призна журналистът Раймонди.

„ Роналдо има концепция за бъдещето. Иска да приключи интервала си в Юве, след което да поиграе две години в Спортинг Лисабон”.

Кристиано подсети за себе си за следващ път в неделния ден,
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР