Кристиано Роналдо не е най-големият проблем на Манчестър Юнайтед и

...
Кристиано Роналдо не е най-големият проблем на Манчестър Юнайтед и
Коментари Харесай

Рой Кийн: Юнайтед трябва да задържи Роналдо

Кристиано Роналдо не е най-големият проблем на Манчестър Юнайтед и вероятно овакантяване на португалеца " няма безусловно никаква логичност ", твърди някогашният капитан на тима и сегашен анализатор на Скай Спортс - Рой Кийн.

Той също по този начин сложи под въпрос желанието на Маркъс Рашфорд за игра, защото нападателят не демонстрира никакво развиване като футболист напоследък.

Рашфорд остана на пейката в мача против Брентфорд, а Роналдо бе определен за най-хубав състезател.

" Трансферът на Роналдо бе краткосрочно решение поради почитателите и поради ниската цена. Той обаче вкара толкоз доста голове! Манчестър Юнайтед има доста по-големи проблеми от един Кристиано Роналдо. Неговата игра и неговите попадения задължават управлението да го задържи. На Юнайтед са му нужни хора към Роналдо и други нападатели, които да покачат конкуренцията ", сподели той.

" Да, надали е прелестно най-важният ти състезател и водещ изпълнител да бъде на 37 години, само че аз несъмнено бих го задържал. Той най-вероятно няма към този момент сили да играе във всеки мач, само че за какво ще разкарваш човек, който вкарва толкоз доста? Не виждам безусловно никаква логичност в сходно нещо ".

Кийн сподели всичко това по време на предаването " Футбол в понеделник вечер ", а неговият сътрудник анализатор Джейми Карагър е с малко по-различно мнение. Според някогашния бранител на Ливърпул, Роналдо е мъчно да бъде менажиран, когато не е титуляр във всеки мач.

" Само един топ управител може да промени обстановката в Юнайтед, защото постоянно виждаме Роналдо неудовлетворен след промяна. Понякога той клати глава цели 15 минути по-късно. Роналдо би трябвало да се държи по-разумно и да бъде водач.

Ясно е, че се разочарова при смени, само че би трябвало да си го пази за себе си. Дори и Роналдо би трябвало да вижда по-голямата картина ", сподели Карагър.

" Един топ управител би провел диалог с него и би му дал да разбере, че сходни неща няма да бъдат толерирани. Ако и тогава не го проумее, то той повече няма да бъде част от проектите му. Немислимо е на неговата възраст да бъде да терена непрекъснато ".

Друг нападател с неразбираемо бъдеще в Юнайтед е Маркъс Рашфорд. 24-годишният британски национал трябваше сега да навлиза в най-хубавата форма в кариерата си, а вместо това той е запаса на Антони Еланга и Хуан Мата.

" Не съм сигурен дали му липсва самочувствие, само че в последно време не го виждаме в светлината, в която се представяше преди година или две ", продължи Кийн.

" Изглежда, че той не е изцяло концентриран върху футбола. Не знам какво се случва с него, само че несъмнено наподобява като проблем отвън терена.

Рашфорд е от дълги години в Юнайтед, има богат опит и даже е национал, само че не наподобява, че узрял. Вижда се в някои мачове, последно против Ливърпул, че когато играе в средата, той наподобява като бледен младеж. Сякаш към момента се учи на играта, като че ли е изгубил концентрацията си и не може да я върне.

" Ето, той е запаса даже против Брентфорд и несъмнено си мисли и се чуди къде тъкмо е сбъркал. Той може да си върне остарялата форма, само че това не е толкоз елементарно. Трябва да тича още веднъж по този начин, както против Брентфорд го правеше Еланга. Трябва да покаже още веднъж апетит за игра, което по принцип е водещо за всеки сполучлив футболист. Останалите са неосъществени гении ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР