Кристиано Роналдо е знаел, че ще напусне Манчестър Юнайтед още

...
Кристиано Роналдо е знаел, че ще напусне Манчестър Юнайтед още
Коментари Харесай

Роналдо си събрал багажа от Юнайтед още преди интервюто

Кристиано Роналдо е знаел, че ще напусне Манчестър Юнайтед още преди излъчването на изявлението, в което остро разкритикува клуба и мениджъра Ерик загар Хаг. Според “Ди Атлетик ” португалецът е освободил шкафчето си в съблекалнята на “Олд Трафорд ” на 13 ноември, а изявлението му пред Пиерс Морган беше показано в две елементи на 16 и 17 ноември.

Откровенията на Роналдо провокираха необятен отзив и няколко дни по-късно той разтрогна контракта си с Манчестър Юнайтед по взаимно единодушие. Оттогава португалецът е свободен сътрудник и още не е оповестил къде ще продължи кариерата си.

“Ди Атлетик ” твърди, че до разлъка е можело да се стигне и по-рано. В самото начало на сезона, след тежката загуба с 0:4 от Брентфорд, Тен Хаг е изразил пред управлението желанието си Роналдо да бъде продаден. 37-годишният нападател е бил препоръчан на няколко клуба, само че нито един от тях не се е съгласил да го притегли.

Изданието акцентира, че от Манчестър Юнайтед са били подготвени да продължат да заплащат по-голямата част от заплатата на португалеца, възлизаща на 450 000 паунда седмично. Потенциалните претенденти за подписа на звездата е трябвало да му заплащат единствено по 80 000 паунда на седмица, само че все пак не се е намерил клуб, който да направи решителната крачка.

През сезона Роналдо вкара единствено 3 гола за Манчестър Юнайтед във всички шампионати. На Световното състезание в Катар той се разписа един път - от дузпа при успеха с 3:2 над Гана в груповата фаза.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР