Кристиано Роналдо е „много щастлив“ в Манчестър Юнайтед въпреки информациите

...
Кристиано Роналдо е „много щастлив“ в Манчестър Юнайтед въпреки информациите
Коментари Харесай

Агентът на Роналдо: Кристиано е много щастлив в Юнайтед, това ще бъде страхотен сезон за него

Кристиано Роналдо е „ доста благополучен “ в Манчестър Юнайтед макар информациите за липса на единодушие в съблекалнята на „ алените дяволи “, това твърди сътрудникът на суперзвездата Жорже Мендеш.

Роналдо напусна Ювентус, с цел да се завърне на „ Олд Трафорд “ през лятото и от този момент вкара 14 пъти във всички шампионати.

В четвъртък 36-годишният футболист означи един гол и асистира за още един при успеха с 3:1 във Висшата лига над Бърнли. Този триумф изведе Юнайтед в борбата за топ 4 на фона на спекулациите, че липсва единодушие в съблекалнята, само че Мендеш е сигурен, че Роналдо е изцяло благополучен в Манчестър.

„ Кристиано е доста благополучен в Манчестър Юнайтед. Той ще продължи със своите постоянни и страхотни изяви, както постоянно е правил в кариерата си. Това ще бъде страховит сезон за него. Сигурен съм в това “, съобщи Мендеш пред „ Sky Italia “.

Следващото предизвикателство пред Ман Юнайтед е семейството на Уулвърхемптън в понеделник вечерта в първия мач на отбора за 2022 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР