Кристиан Николов, убил в катастрофа журналиста Милен Цветков, е употребил

...
Кристиан Николов, убил в катастрофа журналиста Милен Цветков, е употребил
Коментари Харесай

Убиецът на Милен взел „сатанинска дрога“?

Кристиан Николов, умъртвил в злополука журналиста Милен Цветков, е използвал четири типа опиат - амфетамини, марихуана, кокаин и бромазепам. Оказва се обаче, че може да има и пети опиат, който е необичаен за Европа, именуван " демонски " или Фонтан на младостта. Това стана ясно от думите на някогашния шеф на Националния център по наркомании доктор Пламен Попов пред Bulgaria ON AIR.

Въпросната дизайнерска дрога се назовава адренохром. Тепърва ще се открива до каква степен той е част от коктейла опиати, открити в кръвта на Кристиан.

Според доктор Попов четирите опиата може да не са използвани по едно и също време, а да са останали в организма на младежа от предишна приложимост.

Лекарят изясни, че оптималната централизация, която се задържа в кръвта при амфетамините, е от 6 до 24 часа, като времетраенето се дефинира от телесното тегло и подкожните мазнини. Когато и да са одобрявани веществата обаче, резултатът е един - загуба на действителна преценка, акцентира доктор Попов.

Той изясни, че постефектът е нараснала себеоценка, а по-късно идват депресивни положения, както и отпадане на тонуса и реакциите.

Специалистът отхвърли слуховете, че редкият опиат адренохром се употребява за лекуване на ковид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР