Кристиан Николов, обвинен за тежката катастрофа, при която загина журналистът

...
Кристиан Николов, обвинен за тежката катастрофа, при която загина журналистът
Коментари Харесай

Кристиан Николов, който уби Милен Цветков на пътя, няма да обжалва постоянния си арест

Кристиан Николов, упрекнат за тежката злополука, при която почина журналистът Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва, няма да апелира непрекъснатия си арест. Преди 5 дни градският съд отхвърли да го пусне на независимост.

Адвокатът на Николов съобщи, че няма да апелират и ще спомагат на проверяващите по процеса, съобщи Българска телеграфна агенция.

Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи с последни детайлности за следствието на злополуката, при която почина Милен Цветков

Тогава арбитър Мина Мумджиева записа в претекстовете към решението си, че може да се направи обосновано съмнение, че Николов е провокирал злополуката. До това съмнение се стига на база доказателствата - собствеността на автомобила и показанията на очевидците.

Съдът се базира на показанията на няколко очевидци. Един от тях - Денислав Бодичев е описал в детайли контузиите по тялото на Цветков и разказал, че журналистът е бил с колан. В колата му, след удара, се е задействал и еърбег.

Криминален психолог направи подробен разбор на държанието на Кристиан Николов

Съдът счете, че Николов е съзнавал риска, който поема след приема на четирите типа упойващи субстанции. Но няма данни той да има психологични проблеми.

Когато деецът не желае общественоопасни последствия или не би желал да настъпят, само че нарушава разпоредбите за придвижване, се смята, че умишлено ги позволява, т.е. има възможен предумисъл, записа тогава в претекстовете си арбитър Мина Мумджиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР