Кристиан Костов, който донесе на България рекордното второ място на

...
Кристиан Костов, който донесе на България рекордното второ място на
Коментари Харесай

Кристиян Костов призна, че има психологически проблеми

Кристиан Костов, който донесе на България рекордното второ място на Евровизия предходната година, призна, че се бори с паник офанзиви.

„ Имам някои психически проблеми и се боря с пристъпи на тревога от 4 до над 10 пъти на ден. Единственото нещо, което ме държи, сте вие “, написа в благодарствено послание към почитателите си изпълнителят на Beautiful Mess в обществените мрежи, представен от " Монитор ".

Каква е повода за офанзивите, той по този начин и не издава. Въпреки това прикани почитателите си да протегнат ръка към значими за тях хора, с които към този момент не поддържат връзка.

„ Толкова е необичайно, че всякога, когато погледнете в нечий профил в Инстаграм, вие си мислите, че той/тя живее съвършено.Нека не забравяме, че това е просто обществена медия и не всичко, което тези хора са постнали е действително. Напишете известие или се обадете на някой, който е бил в действителност значим за вас преди, само че в този момент не си говорите или сте се скарали и към този момент не сте другари. Ние всички заслужаваме втори късмет. Хайде да го превърнем в Ден за свързване! Може би това ще направи вашия ден по-добър, кой знае? “, споделя още той.

След като поддържа на сцената в Амстердам групата Equinox, която ще брани достойнството на България в границите на Евровизия след броени дни, Костов към този момент се приготвя за идващия си план, а точно – албум. Певецът към този момент снима фотосесия към обложката на диска, като екип издигал сета, на който театралничи той, в продължение на повече от две седмици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР