Кристиан Костов е вероятно един от най-откровените български артисти. Поп

...
Кристиан Костов е вероятно един от най-откровените български артисти. Поп
Коментари Харесай

Кристиан Костов със секс разкрития и намек за отношенията му с Евгения Медведева

Кристиан Костов е евентуално един от най-откровените български актьори. Поп звездата рядко дава изявленията, в които разкрива персонални истории, само че направи изключение за Vbox7.

Крис ни показа, че няма нищо срещу секс на първа среща. С едно значимо конкретизиране - не задължава никого със своето мнение, тъй като всеки е свободен да прави това, което желае в персоналния си живот. " Ако индивидът е верен, чувствате го... за какво не!? ", споделя Крис, само че наложително да се употребяват защитни средства. " Това е нещо съществено, не е смешно и би трябвало да се пазите, да сте виновни ". 

Виж още: Почина една от най-горещите порно звезди в света, ето и причината 

Преди време таблоидите забъркаха името на Крис с това на съветската тийн звезда София Плотникова. Заговори се, че сред двамата има буен романс, само че Костов е безапелационен по тематиката - няма нищо такова! " Не, не сме дружно. Много сме близки, само че тя ми е като дребна сестра. Скоро ще ѝ оказвам помощ да написа свои песни ", описа още Крис.

Крис бе обвързван и със международната шампионка по фигурно пързаляне Евгения Медведева. Певецът обаче не пожела да разяснява тематиката и отсече: " Без коментар! Не желая да приказвам за това, тъй като не желая да неистина, само че и не желая да споделям прекомерно доста. "

Виж още: Фитнес фикс идея: Дани от " Един за различен " сподели огромните бицари 

Гаджетата обаче не са най-интересното в живота на Кристиан, който е цялостен с изненадващи занимания. Оказва се, че Костов е супер почитател на гейминга и обожава да разпуска пред конзолата. 

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР