Кристиан Кирилов, известен като Митака от риалити сериала „София ден

...
Кристиан Кирилов, известен като Митака от риалити сериала „София ден
Коментари Харесай

Mитака от „София ден и нощ” става чалга звезда в „Пайнер”

Кристиан Кирилов, прочут като Митака от риалити сериала „ София ден и нощ”, има упоритости да пробие в чалга промишлеността. В постигането на задачата ще му помогне настоящата му другарка – младата вяра на „ Пайнер” Джулия.

Влюбените са дружно от два месеца и към този момент връзката им процъфтява. Зпознати настояват, че чаровната брюнетка правела всичко допустимо да угоди на известното си гадже. Тя го посъветвала да се запише на уроци по вокално майсторство и да развива гласа си, а след това дала обещание да му уреди среща с Митко Пайнера. Кристиан се заканил да се трансформира в най-силната конкуренция на чалга идолите Галин, Константин и Фики Стораро. Той бил уверен в триумфа си, въпреки че гласови данни му липсвали. Любимецът от „ София ден и нощ” разчитал най-много на външния си тип и на огромните си бицепси.

„ В днешно време множеството реализатори рапират, а не пеят. Важното е, че наподобявам добре!”, разправял екранният Митак пред хора от обкръжението си. Сериалът, въпреки и сполучлив, се оказал стеснен за упоритостите на мачото, който откровено вярвал, че е всестранно развъртян гений.
Междувременно връзката на Кристиан с младата певица Джулия се развивала чудесно. Влюбените се срещнали в известно столично заведение и Кирилов бързо съумя да се снабди с телефонния номер на певицата. Последвала ежедневна връзка, а близки на екранния Митак споделят, че до момента не са го виждали толкоз влюбен, написа "Уикенд ".

Преди да се обвърже с изпълнителката, Крис имаше връзка с незнайна в общественото пространство инструкторка по пилатес. Няколко месеца излизаше и с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова - Веселина. Фитнес фанатикът се надяваше с нея нещата да потръгнат, само че удари на камък. Милионерската наследница го заряза поради плъзналите грозни клюки по негов адрес.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР