Кристиан Хорнър настоява, че има пълната подкрепа на съпругата си

...
Кристиан Хорнър настоява, че има пълната подкрепа на съпругата си
Коментари Харесай

Крисчън Хорнър казва, че съпругата му Гери Халиуел е изцяло зад него на фона на разследването на Ред Бул

Кристиан Хорнър упорства, че има цялостната поддръжка на брачната половинка си Гери Халиуел, откакто против екипа на Ред Бул беше отправено обвиняване за „ неуместно държание “ главница.

В момента 50-годишният е обект на настоящо следствие след обвиняване, повдигнато против него от негов сътрудник. Хорнър изрично отхвърли изказванията. Той сподели: „ Аз съм убеден в процеса и работя с процеса.

„ [Аз] отхвърлям безусловно всички обвинявания, които са били отправени против мен и да, знаете, че е... просто не преставам да работя в границите на този развой, до момента в който не завърши. "

Хорнър имаше среща с юрист в Лондон предходната седмица, само че от този момент се приготвя за първия уикенд на сезона на Формула 1, който би трябвало да стартира в Бахрейн на 2 март.

Въпреки обвиняванията, пред които е изправен, Хорнър разкри, че към момента има поддръжката на околните си родственици. „ Имам доста подкрепящо семейство и доста подкрепяща брачна половинка “, добави той. " Моят фокус беше върху работата и идния сезон. " Хорнър е женен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР