Кристен Стюарт, чиято звезда изгря във вампирската тийнсага „Здрач“, призна,

...
Кристен Стюарт, чиято звезда изгря във вампирската тийнсага „Здрач“, призна,
Коментари Харесай

Притискали Кристен Стюарт да крие сексуалната си ориентация

Кристен Стюарт, чиято звезда изгря във вампирската тийнсага „ Здрач “, призна, че е била притискана от холивудски продуценти да прикрива половата си ориентировка.

По думите й това се е случвало преди самата тя да се утвърди като актриса, а дадената й „ мотивация “ се състояла в присъединяване в блокбъстърни продукции.

Казаха ми в прав текст: Направи си услуга, не хвани ръката на приятелката си на обществено място и може да получиш роля във филм на „ Марвел “

разкри Стюарт пред Harper’s Bazaar. Въпреки това тя не посочи от кого е получила съвета. Вместо това вметна: „ Не желая да работя с такива хора “.

Към момента актрисата е във връзка със сценаристката Дилан Майер, а в листата й с някогашни влизат топмодела Стела Максуел, Алисия Каргейл, сътрудника й от „ Здрач “ Робърт Патинсън и режисьорът Рупърт Сандърс.

Тези дни 29-годишната звезда е във Венеция, където в границите на филмовия фестивал се състоя премиерата на новия й филм „ Сибърг “. В него тя влиза в облика на проблематичната актриса Джийн Сибърг, влюбена в деятел на Black Power.

Киноманите чакат с неспокойствие и римейка на „ Ангелите на Чарли “, където Стюарт ще изиграе също основна роля.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР