Кристалните деца са сърцето на Бог. Те са с висша

...
Кристалните деца са сърцето на Бог. Те са с висша
Коментари Харесай

Кристалните деца

Кристалните деца са сърцето на Бог. Те са с висша същина, израз на духовното ни начало и в случай че оставим то да ни направлява, животът ни ще е по-красив, по-хармоничен и пълностоен. Това е посланието на кристалните деца. Те, като индиговите, желаят цялостна смяна на реда и връзките в света.

Кристалните деца са родени сред 1990 и 2000  година . Възможно е обаче представители на кристалните деца да са родени и малко по-рано.

Смята се, че кристалните деца трябва да оказват помощ на човечеството да еволюира и дружно с индиго децата да изведат обществото към по-добро бъдеще. Кристалните деца са посланици на любовта.  Те би трябвало да донесат мир и правдивост на земята.

Според някои кристалните деца имат свръхестествени сили, някои им приписват способности за виждане в предишното, сегашното и бъдещето, както и качества за излекуване.

Любопитно за кристалните деца е, че аурата им е с цвят октарин. Октаринът е осмият цвят на спектъра и се свързва с вълшебен качества. Октаринът се разказва като цвят, сходен на електриковорозов пурпур. Смята се, че хората с такава аура могат да виждат в други, паралелни светове.

Качества на кристалните деца

Кристалните деца са опрощаващи и грижовни. Винаги подхождат доста меко с близките и имат непогрешим метод към хората.

Ако опитате да излъжете кристалните деца, те ще схванат. Смята се, че кристалните деца имат дарбата да „ разчитат “ по очите на хората и да виждат същинските им мисли и усеща.

Важно е кристалните деца да порастват обградени с обич и в положителна среда. Така те ще могат да продължат да „ отразяват “ позитивизъм върху близките.

Как да познаем кристалните деца?

Кристалните деца имат някои отличителни белези във външния тип, които ги отличават от останалите. Също по този начин имат характерни черти на характера, които ги отличават от останалите.

  • Кристалните деца имат огромни и изразителни очи. Когато гледат някого, човек има чувството, че проникват в душата му
  • Кристалните деца проговарят по-късно. За сметка на това у тях се вижда нюх към музиката. Може даже да пропеят, преди да проговорят
  • Смята се, че кристалните деца могат да си споделят посредством телепатия
  • Имат специфична връзка с природата и животните
  • Кристалните деца от дребни демонстрират необикновен интерес към скъпоценни камъни и кристали
  • По-чувствителни са към останалите деца. Забелязва се, че демонстрират съчувствие
  • Може да забележите кристалните деца да се заглеждат в хората по този начин, като че ли ги учат.
  • Кристалните деца имат голям интерес към рисуването

(rozali.com)

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР