Криско чака бебе в края на лятото. Гаджето на рапъра

...
Криско чака бебе в края на лятото. Гаджето на рапъра
Коментари Харесай

Криско и гаджето чакат бебе

Криско чака бебе в края на лятото. Гаджето на рапъра – Цветелина, е бременна и няма самообладание да стане майка. Бъдещите родители възнамеряват и да се оженят. 

В момента танцьорката Цвети била сред четвъртия и петия месец на бременността, настояват източници на " Уикенд ". Тя била на върха на щастието, че ще има дете от звездата от Габрово. Криско също бил благополучен, само че не смеел доста да се хвали, тъй като се тормозил от уроки. Въпреки това обаче двамата още предходната година разкриха, че желаят да станат родители и вършат опити за бебе. Ако всичко е наред, желанието им напълно скоро ще се сбъдне. 

Рапърът бил корав последовател на концепцията, че децата би трябвало да се отглеждат в обичайни фамилии. Затова считал да вдигне публична женитба с Цвети. Засега не били решили по кое време да стане това – дали преди раждането, или след него. Със сигурност обаче щяло да има предбрачен договор, настояват осведомени. Криско е прочут със своето сребролюбие и прозорливост. Като същински габровец, той желал да се застрахова, че половинката му няма да се омъжи за него, а по-късно да се разведе и да го обере до троха. Затова мислел да се обърне към юрист, който да изготви контракт по този начин, че в случай че един ден Цвети го изостави, да не си тръгне с цялото му имущество и всичките му пари. 

Бременната хубавица била осведомена с концепцията за контракта. Тя не я радвала, само че все пак танцьорката се съгласила да подпише, с цел да потвърди, че е с Кристиан не за пари, а от обич. 

Двойката е дружно от близо 3 години. Преди да се залюби с Криско, Цвети се изявява като танцьорка в негови клипове. Тя обаче съумява да го впечатли едвам, откакто звездата се разделя с предходната си половинка – плеймейтката и ВИП полова труженичка Ася Капчикова. Цветелина бързо се трансформира в нещо като персонален помощник на Кристиан Талев.

Тя се занимава с организацията към участията му, работи с него по клиповете му, съпровожда го на съвсем всичките му изяви, а също така става и сценарист в уеб сериал, който той продуцира. В момента с изключение на любовта ги свързва и общата работа, а скоро този съюз ще бъде скрепен и с бебе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР