Крис Евънс, който от десетилетия осигурява на феновете горещи кадри,

...
Крис Евънс, който от десетилетия осигурява на феновете горещи кадри,
Коментари Харесай

Ето го най-сексапилният мъж на 2021

Крис Евънс, който от десетилетия обезпечава на почитателите горещи фрагменти, е почетен с влиятелната титла  " Най-секси мъж "  на „ People “ за 2021 година

Актьорът е приел прозвището на секссимвол от самото начало на кариерата си, в това число в пародийния филм от 2001 година " Not Another Teen Movie ", в който се покрива с бита сметана, с цел да впечатли момичето, което се пробва да направи кралица на бала.

Той е най-известен с ролята на Стив Роджърс, прочут още като Капитан Америка, във филмовата галактика на Марвел. Капитан Америка е във фокуса на доста почитатели на вселената, а в  " Отмъстителите: Краят “ дори има сцена, особено отдадена на задните му елементи.

Въпреки че Евънс напусна MCU след излизането на Капитан Америка от главната времева линия, артистът към момента работи в тясно съдействие с „ Дисни “. Следващият му план е анимационният филм на Pixar  " Lightyear ", който ще наблюдава историята на известния воин от „ Играта на играчките “ - астронавта Бъз Светлинна година. Въпреки че Крис Евънс извършва единствено ролята на глас, наличието му провокира нараснал интерес от страна на почитателите към привлекателността на анимационния воин.

Мощната прелест на Крис Евънс е толкоз мощна, че даже сцената, в която той е напълно затрупан с пълен пуловер в мистериозния филм  " Вади ножовете ", провокира възторг измежду почитателите.

С купата на идващ най-сексапилен мъж на „ People “ Евънс ще се причисли към редиците на предходните звезди на Марвел - Майкъл Б. Джордан, Идрис Елба, Крис Хемсуърт, Райън Рейнолдс и Хю Джакман.

„ People “ разгласява и резултатите от анкетите си за най-сексапилен мъж в други основни категории. Дженсън Акълс завоюва купата " Най-секси телевизионна звезда ", Калеб Дресел - " Най-секси олимпиец ", а Хенри Голдинг - " Най-секси татко за първи път ".

Евънс беше определен от читателите и официално за най-сексапилния красавец на Марвел. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР