Крис Джоунс, който е експерт по НЛО, направи изявление, че

...
Крис Джоунс, който е експерт по НЛО, направи изявление, че
Коментари Харесай

От САЩ признаха, че извънземните вече живеят сред нас

Крис Джоунс, който е специалист по НЛО, направи изказване, че в действителност множеството истории за отвличания от извънземни може да се окажат чистата истина. Освен това уфологът приема, че извънземните от дълго време живеят измежду хората, само че до момента ловко са скривали този факт, оповестява Daily Star, цитира Блиц.

Джоунс споделя, че дълги години учи историите за това по какъв начин хората са били отвлечени от извънземни. Той отбелязва, че всички те имат доста общи неща. Уфологът също прибавя, че извънземните може би към този момент живеят измежду хората, само че малко на брой допускат за това, тъй като те се крият и маскират добре. Личният опит на доста хора и откриването на НЛО в разнообразни елементи на планетата допуска, че има взаимоотношение сред човечеството и извънземни интелигентни същества.

Този въпрос стана още по-интересен за уфолога, откакто държавното управление на Съединени американски щати стартира да проверява 144 случая на контакти с неидентифицирани обекти, които са били регистрирани през последните 15 години. Американските военни приписват всички тези случаи на броя на неидентифицираните въздушни феномени или противозаконни въоръжени групи.

Капитан Шон Кейхил от своя страна сподели, че те не изключват обстоятелството, че хората не се следят единствено от извънземни. Извънземните може да имат предпочитание да навредят на човечеството и по тази причина деликатно да го изследват. Капитанът направи такива изводи, откакто дружно с екипажа си се сблъска с сходен обект през 2004 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР