Криптовалутите се търгуват в доста тесен диапазон на фона на

...
Криптовалутите се търгуват в доста тесен диапазон на фона на
Коментари Харесай

Крипто пазарите се колебаят преди дългоочакваното сливане на Ethereum

Криптовалутите се търгуват в много стеснен диапазон на фона на наближаващото историческо усъвършенстване на Етериум, известно като " сливането ". Това е най-важната блокчейн мрежа в комерсиално отношение в целия бранш на цифровите активи, написа Bloomberg.

Биткойнът се приближи до $20 000, а етерът спадна под $1600 в първите часове на днешната европейска комерсиална сесия. По-малки токени като кардано и солана също регистрираха леко поевтиняване. Индексът MVIS CryptoCompare Digital Assets 100 е изгубил 6 % от началото на седмицата.
 Разработчиците на Ethereum: 15 септември е основна дата за нас
Разработчиците на Ethereum: 15 септември е основна дата за нас

За тогава е плнирано главно усъвършенстване на софтуера

Според разработчиците на мрежата, обновяването на eтериум посредством въпросното " обединение " ще я направи доста по-енергийно ефикасна и с течение на времето ще проправи пътя към увеличението на нейния мащаб и скорост на преводи.

Експертите по криптовалути настояват, че обновяването, което се приготвя от години, ще протече безпрепятствено, макар че някои вложители се притесняват от вероятни усложнения и проблеми.

Борсите и платформите за кредитиране започнаха краткотрайно да деактивират услугите, свързани с етериум, преди " сливането ", което би трябвало да завърши през днешния ден. И в случай че всичко върви по проект, те още веднъж ще възобновят активността си откакто обновяването завърши.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР