Криптовалутите няма да ни подминат и ще бъдат регулирани. Няма

...
Криптовалутите няма да ни подминат и ще бъдат регулирани. Няма
Коментари Харесай

Юлияна Дончева: Криптовалутите няма да ни подминат

Криптовалутите няма да ни подминат и ще бъдат контролирани. Няма да се трансфорат в мода, само че ще ги има, сподели Юлияна Дончева при гостуването си в Регионална библиотека „ Христо Ботев ” във Враца.

Авторката на „ КриптоQueen ” гостува в града в границите на Дни на отворените порти и описа по какъв начин се е появила концепцията да напише книгата, въодушевена от историята на Ружа Игнатова. Журналист, бизнес дама, политик и създател на книги тя прави журналистическо изследване, а резултатите взема решение да събере в разказ, с цел да е наличен до по-широк кръг читатели.



„ В книгата съм написала своята доктрина за изхода на тази история. И имам вяра, че един човек, колкото и да е бил неприятен, или да е правил неверни неща, постоянно може да направи добър жест ”, добави още Дончева. Тя изясни, че най-любопитно за нея, по време на следствието си, е било какъв е профилът на съвремнния лъжец.



Авторката изясни, че този трилър се трансформира в разказ за благосъстоянието и бедността като тестване на духа, морала и характера.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР