Криптокралицата Ружа Игнатова, която е в топ 10 на най-търсените

...
Криптокралицата Ружа Игнатова, която е в топ 10 на най-търсените
Коментари Харесай

Издирваната от ФБР Ружа Игнатова си иска апартамент в Лондон

Криптокралицата Ружа Игнатова, която е в топ 10 на най-търсените от ФБР лица, претендира за апартамент в Лондон. Това оповестява вестник „ Таймс “, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тя е един от най-търсените бегълци в света, като се твърди, че е измамила вложители с 3,2 милиарда лири стерлинги в криптовалута. Въпреки това, Ружа Игнатова, известна още като „ изчезналата криптокралица “, наподобява се е посочила за малко тази седмица. Причината – да предяви формален иск за градска къща в Лондон на стойност 13,5 млн. лири, написа „ Таймс “.
Игнатова е в неопределеност от 2017 година,
когато чиновници на Съединените щати издадоха заповед за нейния арест. Тя основава „ УанКойн “ (OneCoin) – основана в България компания, която търгува на пазара с криптовалута.

„ УанКойн “ предлага на купувачите комисиона, в случай че продадат валута на други хора – Понци скица, маскирана като криптовалута, разяснява вестникът.

Въпреки че предлага премия от 100 000 $ за информация, която докара до ареста на Игнатова, ФБР по този начин и не съумява да я открие. В същото време юристите на Игнатова са предявили формален иск за мезонет с четири спални за 13,5 млн. лири в Лондон. Като я показват като автентичен притежател на парцела в „ Companies House “.

Случаят с Ружа Игнатова още веднъж нашумя у нас тази седмица и Тя беше съпоставена от проверяващите точно с OneCoin на криптокралицата.

Източник: 24 часа
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР