Криптобанката Nexo КомпанииNexo напуска Съединените щатиКриптоОсем американски щата повдигнаха обвинения

...
Криптобанката Nexo КомпанииNexo напуска Съединените щатиКриптоОсем американски щата повдигнаха обвинения
Коментари Харесай

Български и чужди служби претърсват офисите на Nexo в София

Криптобанката Nexo КомпанииNexo напуща Съединените щатиКриптоОсем американски щата повдигнаха обвинявания против българската Nexo
Българската прокуратура и Министерство на вътрешните работи, взаимно с задгранични сътрудници, влязоха в офиси на учредената от българи интернационална компания за криптокредитиране и търговия с криптовалути Nexo, заяви Българска национална телевизия. Международната интервенция се организира поради подозрения за огромна скица за финансови закононарушения, пране на пари и нарушавания на интернационалните наказания против Русия.

Прокуратурата е удостоверила за спецакцията, а по-късно през днешния ден ще даде повече информация по случая. Според информацията се претърсват офисите на компанията на бул. „ Никола Вапцаров “ 16 и ул. „ Хенрик Ибсен “.

Новината за акцията идва месец, откакто Nexo разгласи, че напуща основния си пазар в Съединени американски щати. Компанията се сблъска с регулаторни трудности там още преди криптосекторът да бъде покосен от вълната от банкрути през предходната година.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинNexo офиси спецакция прокуратура ПоследниНай-четениНакратко 184 Български и непознати служби претърсват офисите на Nexo в София Политика 36 Депутатите гласоподаваха ТЕЦ-ове да работят без ограничавания Компании 244 Веригата за бързо хранене Subway се продава Транспорт 264 Депутатите открехнаха вратата за промени в тол системата Компании 71446 Без жалост: Apple дава отговор на рецесията с продажбите с парадоксални цени? Енергетика 17885 „ Елхим-Искра “ създаде индустриална батерия, подобаваща за ВЕИ Компании 12713 Новината за Джак Ма изстреля акциите на куп компании нагоре <
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР