Криминално проявен столичанин е задържан като заподозрян за грабеж в

...
Криминално проявен столичанин е задържан като заподозрян за грабеж в
Коментари Харесай

Криминално проявен столичанин е задържан за грабеж в Пловдив

Криминално проявен столичанин е арестуван като обвинен за обир в Пловдив.

До ареста на 26-годишния гастрольор се стигнало след интензивно следствие на криминалисти от Трето районно управление (на МВР), получили сигнала за похищението предишния вторник. Тогава помощта им потърсила млада жена, която разказала, че на бул. „ България “ чужд я блъснал и принудително й лишил портфейл с 2000 лв. и персонални документи.

При извършените оперативни и издирвателни дейности чиновниците влезнали в дирите на причинителя и през вчерашния ден той бил отведен за период до 24 часа в районното ръководство. Материалите по формираното досъдебно произвеждане са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха още, че за броени часове чиновниците на реда в Кричим са разкрилии създател на взломна кражба. Вчера сутринта работата им почнала по постъпила информация за открадната парична сума от павилион за бързо хранене, а при огледа на местопроизшествието станало ясно, че в помещението е проникнато след разтрошаване на прозорец. Още същия ден работата по „ горещи следи “ дала позитивен резултат и криминалистите задържали техен 23-годишен познайник.

Освен с регистрации в полицията, младежът е и осъждан. По случая е формирано досъдебно произвеждане в РУ-Стамболийски и работата по документирането му продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР