Криминалният психолог Тодор Тодоров, който е водач на листата на

...
Криминалният психолог Тодор Тодоров, който е водач на листата на
Коментари Харесай

Тодор Тодоров: Като министър Цветанов не допускаше политически чадър

Криминалният психолог Тодор Тодоров, който е лидер на листата на " Републиканци за България " за Враца, отговори на горещите въпроси в предаването " 120 минути " по бТВ към претендентите за депутати в 46-ото Народно заседание.

Попитан за какво е избрал да се занимава с политика, Тодоров отговори: " Приех предизвикването да стана политик, тъй като не бих желал да остана един фен в профил или злобар зад клавиатурата. Години чакаме законови регулации и за нашата специалност и това ще е късмет да реализираме нужните промени. "

" Имал съм и преди доста оферти, които съм отказвал. Цветан Цветанов го познавам повече от 20 години. Когато беше министър на вътрешните работи, работехме ужасно доста, в никакъв случай не е имало чадър за този или оня. И множеството случаи, които бяха доста тежки и обществено виновни, бяха сполучливи. Има неща, които са се случвали отвън него. Аз съм психолог и му имам вяра. "

На въпрос какво мислите за " модела бизнес - партия ", защото стана известно, че Републиканци за България се спонсорира от сполучливия български предприемач Павел Вълнев, Тодоров отговори: " Всичко досега в област Враца вършим с общи старания, не сме усетили помощ от някой предприемач. Но предизборната акция преди малко стартира. В Народното събрание има доста предприемачи и в това няма нищо неприятно. Доколкото знам господин Вълнев не може да взе участие нито в законодателната, нито в изпълнителната власт. "

Тодоров отговори и на въпроси с какви парцели разполага.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР