Криминалният екшън разказва историята на четирима приятели, които се впускат

...
Криминалният екшън разказва историята на четирима приятели, които се впускат
Коментари Харесай

Кои ще бъдат главните герои в криминалния екшън Ускорение на NOVA?

Криминалният екшън споделя историята на четирима другари, които се впускат в игра на високи скорости, само че играта загрубява и всичко се трансформира във въпрос на живот и гибел в името на другарството.

Четиримата основни герои са повече от разнообразни - Макс е интелигентен, внезапен, остроумен, обаятелен и воден от една изгубена обич, само че и от тъмни пристрастености като хазарт. Фабио пък идва от семейство, в което в случай че не си най-хубавият, значи не струваш и има потребност от утвърждение и самопризнание. Винсент е най-откровеният, който не може да крие настроенията си, а Сано влиза в ролята на Рико .
 Ускорение NOVA
В живота Александър Сано, Алан Капели, Стивън Лутън и Ромейн Леви като че ли се познават от доста години. " На третия ден установихме, че химията сред нас работи. Митовски има страховит усет да събере хора, сред които тази химия ще се получи ", споделя Сано.
 Ускорение NOVA-->
" Приятелите ще попаднат в обстановка, в която един от тях умира и останалите ще оказват помощ на неговата вдовица и дребния му наследник по-късно. " Ускорение " е, тъй като всичко се върти към автомобилни надпревари. Освен това в живота на героите също се получава един тип ускоряване - започват от нулева точка и форсират до дупка. Историята на сериала е доста човешка - вярата в положителното не умира и другарството е свещено ", разкри извънредни елементи за сериала продуцентът Димитър Митовски . “Може би тук е моментът да благодаря за поддръжката на нашите сътрудници и спонсори - Община Бургас, Община Несебър, полицията в Несебър и Слънчев бряг, Марина Диневи, братя Диневи, Елените, семейство Арабаджиеви. Без тях този филм нямаше да бъде същият ”, добавя още Митовски.
 Ускорение NOVA
В " Ускорение " феновете ще видят още Мариан Вълев, Джон Савидж, Жули Ордон и чаровната Мариана ди Мартино, която ще се озове в България по обич, само че ще открие огромните страхове и чудовища в живота си - прочувствени и душевни.

Копродукцията сред едни от най-големите медийни и кино компании (Lagardere Studios Distribution (Франция), Mediaset (Италия), New Films International (САЩ) и Нова Броудкастинг Груп (България) събира редица родни и непознати звезди в Свети Влас това лято. Първият сезон включва 12 епизода, а фотосите на сериала ще продължат четири месеца. Голяма част от тях ще се осъществят в България – на Свети Влас и в София, ще бъдат снимани подиуми и в Румъния, Франция, Италия и Израел.
 Ускорение NOVA
Изпълнението на плана е поверено на Torque Bulgaria. Продуценти на интернационалната продукция са основателите на „ Под прикритие ” Димитър Митовски и Несим Хасон. Сценарият на " Ускорение " приготвят Георги Иванов, Теодора Маркова и Димитър Митовски, а режисьори са Мартин Макариев, Зоран Петровски и Димитър Митовски.

Феновете на високите скорости, които желаят да станат част от същински екшън и да се срещнат с родни и задгранични звезди, могат да отидат на снимачната площадка през днешния ден до 17.00 ч. в Planet Club, Свети Влас.

Актуални вести за сериала ще откриете на и във на " Ускорение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР