Криминалисти от София влязоха в следите на издирванПрокуратурата запази мълчаниеИздирваният

...
Криминалисти от София влязоха в следите на издирванПрокуратурата запази мълчаниеИздирваният
Коментари Харесай

Арестуваха Тони Парфюма, прибрал се тайно от Испания

Криминалисти от София влязоха в следите на търсен
Прокуратурата резервира безмълвие

Издирваният Тони Иванов, по прякор Парфюма, представящ се за предприемач и проектант, е арестуван от криминалисти в София.

41-годишният мъж се търсеше с Европейска заповед за арест от март тази година и бе открит от управляващите в Испания, само че по този начин и не се стигна до негова екстрадиция.

Тони Парфюма е обвинен за присъединяване в проведена незаконна група, ръководена от разстреляния в ЮАР Красимир Каменов-Къро и неговия прокурист в България Дилиян Георгиев.

Тони твърдеше, че не познава Къро и не е правил закононарушения, а прокуратурата и Министерство на вътрешните работи са подхвърлили опиати и движимости в къщата му в полите на Витоша, в която живеел чартърен. Впрочем там бе открит и лист с имена на магистрати, озаглавен “Вредители за уволнение ”.

Тони Парфюма е апетитен и като рисково непосредствен на финансовия министър Асен Василев, само че адвокатка на “архитекта ” твърдеше пред медиите, че двамата не се познават, макар че техните контакти са известни на половин София.

Не е ясно по кое време Тони се е прибрал от Испания, само че столичните криминалисти са го заловили в региона на “Бистришко шосе ”. Предаден е на следствието, само че през днешния ден от прокуратурата резервираха безмълвие дали поддържат обвиняванията си и ще го оставят ли за 72 часа зад решетките.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР