Криминалисти от Шумен задържаха криминално проявения варненец К.К.-Кимито /52г./ минути

...
Криминалисти от Шумен задържаха криминално проявения варненец К.К.-Кимито /52г./ минути
Коментари Харесай

След гонка задържаха обирджия на жилища в Шумен

Криминалисти от Шумен задържаха престъпно проявения варненец К.К.-Кимито /52г./ минути откакто отарашил жилище и се готвел да избяга от града с плячката. Полицаите му създали засада край жилище на ул. “Ген. Скобелев “ и го последвали. След гонка е спрян в региона на град Нови пазар на разклона за автомагистрала “Хемус “ в петък.
 img_2914  img_2913
Кимито се движил със “Шевролет Каптива” с варненска регистрация и при осъществената инспекция в него са открити тв приемник “LG ”, преносим компютър “Lenovo ”, 18 грама златно украшение, над 70 г сребърни украшения плюс дамска чанта с други движимости. За последната въобще не могъл да даде удовлетворително пояснение. В жилището Кимито проникнал откакто счупил конфиденциален патрон. В автомобила му са открити и голям брой принадлежности – клещи, ключове, отвертки. При последвалия персонален обиск в крадеца са открити и 10 151 лева Парите са от друга записана кражба, оповестяват от шуменската полиция.

След 24-часовия арест, му е наложена и 72-часова мярка задържане под стража от прокуратурата в Шумен. Кимито има 16 престъпни регистрации за обири в цялата страна, против него са заведени 39 заявителски материала, осъждан е 5 пъти за обири. Последната му присъда е от 2016 година Първата си кражба направил през 1982 година, „ проходил “ с лишаване на запалки и химикали. През 1990 година пък, за първи път влезнал в непознато жилище. Изяснява се съпричастността му и към други домови обири в Шумен, тъй като обирите в града зачестиха.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР