Криминалисти от Главна дирекция Национална полиция (ГДНП) и техни колеги

...
Криминалисти от Главна дирекция Национална полиция (ГДНП) и техни колеги
Коментари Харесай

Във Варна разкриха вискотехнологична наркооранжерия

Криминалисти от Главна дирекция " Национална полиция " (ГДНП) и техни сътрудници от Варна разкриха високотехнологична наркооранжерия, оповестява пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Действията са извършени в понеделник от криминалисти на ГНДП и техни сътрудници от ОДМВР-Варна. В рамките на спецоперацията е разкрита оранжерия за произвеждане на канабис, построена в региона на индустриален завод в село Млада армия, снабдена с високотехнологично съоръжение.

При осъществените процесуално-следствени дейности от помещението са иззети 450 саксии с растения от рода на конопа. Във фризер са намерени 10 полиетиленови плика, съдържащи тревиста маса с общо тегло към 8 кг, препарати и торове за развъждането на растенията.

Задържани са двама 45-годишни мъже - от с. Садиево и Кокаляне, осъждани и с голям брой престъпни регистрации. При претърсването на употребените от тях адреси и коли са открити още полиетиленови пликчета, съдържащи субстанции на кристали и тревиста маса, както и електронни везни.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по който продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР