Криминалисти намериха портмонето на зверски убитата Андреа в кладенеца в

...
Криминалисти намериха портмонето на зверски убитата Андреа в кладенеца в
Коментари Харесай

Откриха важна улика, свързана с убийството в Галиче

Криминалисти откриха портмонето на свиреп убитата Андреа в кладенеца в двора на бабата и дядото на арестувания Аксел, оповестява NOVA.
След убийството причинителят го е откраднал. С парите момчето си купил дънки и тонколона. В портфейла е открита персоналната карта на момичето.
Обвинения за причиняване на гибел по изключително непосилен метод и с особена свирепост ще получи задържаното 17-годишно момче.
„ Това са подбуди, които по-скоро са присъщи на животни, а не на хората ”, сподели министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Наказанието обаче може да е най-много 12 години поради възрастта на арестувания. А другояче момчето направило цялостни признания. Влязъл през прозорец на партерен етаж в дома на 18-годишната Андреа. Пребил я с железен прът, душил я, гаврил се и след това я умъртвил.
„ За последната година и половина това е трети случай на извънредно брутално безчовечие от лица с един и същи профил - на социопат. Това е човек, който е некултурен и който е под 18 години ”, сподели основният прокурор Иван Гешев.
Задържаният има две по-ранни присъди – за безчинство и за лека телесна щета. Близките на Андреа се тормозят, че тежкото закононарушение може да се размине с леко наказване.
„ Да влезе в пандиза за 10 години, след 5 години ще ми го пуснат. И отново ще си прави същите неща ”, сподели лелята на убитото момиче.
Междувременно Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и локалната власт стартират взаимна работа за лицата, които тормозят жителите на дребни обитаеми места и имат голям брой висящи каузи, да бъдат под контрол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР