Криминалистът Ботьо Ботев е притеснен от обясненията на бащата на

...
Криминалистът Ботьо Ботев е притеснен от обясненията на бащата на
Коментари Харесай

Ботьо Ботев не изключва и трагичен резултат в търсенето на Александър

Криминалистът Ботьо Ботев е обезпокоен от обясненията на бащата на дребния Александър. Има някои нелогичности с житието и битието на бащата и неговото здравословно положение. Трябва точно да се правят оценка и ревизират обстоятелствата. Доста късно е подадена информация към органите на реда , разяснява Ботев пред Българска национална телевизия.

" Това дете, в тази конюнктура, в която е изчезнало, би трябвало да се допуска, че не се е отдалечило доста значително от региона, в който е изчезнало ", разяснява той. При толкоз дълъг интервал от време, в случай че това дете не е приютено някъде, най-вероятно може да излезе с драматичен резултат. Ботьо Ботев се надява детето да бъде открито, само че персонално той се съмнява, че няма добре да свършат нещата. Намирането на каквито и да било условия, даже и на мъртвец ще даде отговор на доста въпроси.

Изчезването на детето се е случвало и различен път, само че това би трябвало да има по-голяма съвестност на общуването и контактуването с детето. От психична позиция бащата умерено и обосновано изяснява обстановката, само че това би трябвало да се вземе поради при изясняването на избрани обстоятелства и условия, посочи криминалистът.
 Ден четвърти без да открият Александър от Перник
Ден четвърти без да открият Александър от Перник

Доброволци оставяха пакетирана храна и вода на основни места

Ботев изясни, че не може да се каже, че едно изгубване е обвързвано без никакви следи, а въпросът е да се фиксират събитията, при които е изчезнало детето. Той е наясно с проблематиката, тя е сложна активност, от време на време и подценявана. Действително в практиката има сходни случаи, било с деца или хора, при които има подозрения, че са били убити.

По думите му вижда се непринудено отприщване на гражданската реакция във връзка с търсенето на дребния Александър. Това е извънредно потребно , значимо, осъзнато и тези хора заслужават една изключителна признателност.

Ботьо Ботев уточни, че е мъчно да се прави в профил оценка на проблематиката, само че когато се организират такива масирани предприятия, би трябвало организационно да са готови доста добре. Фактът, че не се е стигнало до резултат не значи, че нещата не се правят вярно и проведено.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР