Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл е склонен да напусне

...
Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл е склонен да напусне
Коментари Харесай

Бейл не бил склонен за Берлин, а само за Албиона

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл е податлив да напусне носителя на Шампионската лига само в посока Премиър лийг, оповестява неделното издание на “Мирър”. Уелският нападателен футболист е привлякъл вниманието на новия ментор на Байерн Мюнхен Нико Ковач, който е видял в него по-млада опция на ветераните Ариен Робен и Франк Рибери, които към този момент са в залеза на своите кариери. Двамата подписаха нови контракти с баварците до края на идната година, само че е ясно, че би трябвало да им бъдат търсени заместници.
Bayern set to offer 135m for Bale: Bayern Munich appear to be considering a big money move for Garet... http://t.co/CVysq6zJqc [info RM]
— RMCF_INFO (@RMCF_INA) May 3, 2015 Точно това, както и изявленията на Бейл след края на финала в Шампионската лига, са предиздвикали Ковач да обмисли опцията да се направи опит да го притегли, още повече, че двата клуба са в положителни връзки и постоянно стигат до покупко-продажби, които удовлетворяват и двете страни. През предишното лято Байерн взе по сходен метод Хамес Родригес, който стартира нерешително на “Алианц арена”, само че след това се утвърди измежду титулярния състав.

Уелският национал Бейл обаче е бил безапелационен, че не желае да сменя Мадрид с Берлин и е податлив да се завърне само в Англия. Най-силен интерес към играча демонстрира Манчестър Юнайтед, а Жозе Моуриньо на няколко пъти обществено е изразявал желанието си да разполага с крилото в състава си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР