Крилото на Реал Мадрид Брахим Диас беше повикан в състава

...
Крилото на Реал Мадрид Брахим Диас беше повикан в състава
Коментари Харесай

Брахим Диас беше повикан в националния отбор на Мароко

Крилото на Реал Мадрид Брахим Диас беше извикан в състава на Мароко, откакто реши да показва тима от Северна Африка, а не Испания.

" Диас беше включен в листата от 24 играчи на Уалид Реграги за другарските мачове против Ангола и Мавритания този месец ", се споделя в изказване на Мароканската футболна федерация.
 Брахим Диас взе №21 в Реал Мадрид
Брахим Диас взе №21 в Реал Мадрид

Футболистът се завърна от наем в Милан

24-годишният футболист има един мач за Испания и означи гол против Литва през 2021 година.

Правилата на ФИФА гласят, че играчите могат да сменят интернационалната си принадлежност, стига имат по-малко от три срещи за страната преди да навършат 21 години и да не са играли за тази нация най-малко три години.

Испанските медии разкриха, че неналичието на интерес от страна на управлението на националния тим към Диас е изиграла роля за решението му, а Мароко интензивно се пробва да го притегли.

Селекционерът на Испания Луис де ла Фуенте отговори на тези изявления, като сподели, че ще почете решението му. Той добави, че единствено хора, които " желаят да играят за Испания, ще бъдат добре пристигнали в неговия отбор ".

Бившият футболист на Милан Диас демонстрира добра форма в Реал Мадрид през този сезон, отбелязвайки 8 гола в 32 мача във всички шампионати. Той стартира кариерата си в Манчестър Сити, преди да се причисли към Реал Мадрид през 2019-а. Той също имаше дълъг интервал чартърен в Милан от 2020 до 2023 година.

Мароко победи Испания след осъществяване на дузпи на осминафиналите на Световното състезание в Катар 2022.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР