Крилото на Нюкасъл Ален Сен-Максимен удължи контракта си с клуба.

...
Крилото на Нюкасъл Ален Сен-Максимен удължи контракта си с клуба.
Коментари Харесай

Звездата на Нюкасъл подписа нов договор

Крилото на Нюкасъл Ален Сен-Максимен удължи договора си с клуба. Французинът преподписа до 2026 година и ще получи солидно нарастване на заплатата, което ще го подреди измежду най-скъпоплатените футболисти на " свраките ".

" Играл съм в доста тимове - Монако, Ница, Хановер 96, само че в Нюкасъл се усещам като вкъщи. Феновете ме обичат, а също така съм в отлични връзки с треньора и съотборниците си. Това е извънредно значимо. Ако с новия контракт съм зарадвал последователите и клуба, ще съм в действителност благополучен ", показа Сен-Максимен, който бе притеглен предишното лято от Ница за 16 млн. паунда.

23-годишният бързак бързо се трансформира в съществена фигура в състава на Стив Брус. През предишния сезон той вкара 4 гола в 30 мача и беше най-силният футболист на " джордитата ". От началото на актуалната акция има 1 гол и 1 асистенция, а Нюкасъл се показва много над упованията и е в горната половина на таблицата.

" Той може да прави неща, които другите не могат. Експлозивен е и умее да бележи голове. Ако е здрав, почитателите постоянно ще стават от местата си след негови изяви ", съобщи Стив Брус по адрес на Сен-Максимен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР