Крилото на Манчестър Сити Льорой Сане може да бъде извън

...
Крилото на Манчестър Сити Льорой Сане може да бъде извън
Коментари Харесай

Днешната балтия може да извади Сане от строя за месец

Крилото на Манчестър Сити Льорой Сане може да бъде отвън игра за месец поради бруталното влизане на Джо Бенет в левия крайник на германеца. Това се случи в самия завършек на първото полувреме на конфликта с Кардид Сити от четвъртия кръг на Купата на Англия. Главният рефер Лий Мейсън оцени балтията единствено с жълт картон, а едвам в добавеното време на мача Бенет бе изпъден поради втори жълт картон.

Гуардиола размени Сане с Агуеро на почивката, а след дуела мениджърът съобщи, че Сане може да отсъства сред две седмици и месец, като на следващия ден ще се разбере какъв брой тъкмо е тежка травмата в глезена на германеца. Мениджърът на Сити също така прикани реферите да пазят повече играчите.

" Той ще бъде навън за известно време - най-малко две-три седмици, а може и месец. Ще забележим на следващия ден какъв брой тъкмо ", съобщи Пеп на конференцията си след мача.
Cardiff City’s Joe Bennett stopping Leroy Sane finish off a Man City counterattack #WellInSon #CARMCI #CCFC #MCFC pic.twitter.com/AhjNOpaxEZ
— Top Tackles (@TopTackles) January 28, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР