Крилото на Левски - Здравко Димитров - забърка поредна каша.

...
Крилото на Левски - Здравко Димитров - забърка поредна каша.
Коментари Харесай

Здравко Димитров забърка нова каша в Левски

Крилото на Левски - Здравко Димитров - забърка поредна каша. От няколко дни на " Герена " не са виждали очите му. Той трябваше да тренира с втория тим на " сините " под управлението на Христо Арангелов, с който се познават и от Септември (София). Първоначално обаче Димитров стартира да пропуща по едно или две занимания, а от известно време се е изгубил напълно.

Първоначално обясненията му са били, че води договаряния с разнообразни тимове. Желанието му било най-много да се завърне в Турция, където бе преотстъпен от " сините " на Сакаряспор. Комшиите обаче се отхвърлиха от опцията да го изплатят и го върнаха на " Герена ". Там в началото бяха подготвени да му дадат късмет, само че в следствие се отхвърлиха.

В Левски считат, че Здравко Димитров е поел в посока Локомотив (София). Наскоро се заприказва, че " червено-черните " са подготвени да му подадат ръка. " Железничарите " имат потребност от нови попълнения, откакто анонсираха, че ще започват сезона единствено със 17 играчи,

" Казах, че си реди трансфер в Локомотив София и не сме го виждали ", оповестиха " сините ".

В " Надежда " обаче оповестиха същото. " Няма такова нещо ", безапелационни са от управлението на отбора. " Нито един път Здравко Димитров не е влизал в нашите сметки ", настояват от управлението " червено-черните ", написа " Мач Телеграф ".
 Левски със скица 4-1-4-1 за семейството на ФК ЦСКА 1948
Левски със скица 4-1-4-1 за семейството на ФК ЦСКА 1948

Николай Костов няма да изневери на футболните си виждания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР