Крилото на Левски Паулиньо бе избран за футболист №1 на

...
Крилото на Левски Паулиньо бе избран за футболист №1 на
Коментари Харесай

Паулиньо: Карам най-силния ми период на “Герена”, целим се в титлата

Крилото на Левски Паулиньо бе определен за футболист №1 на месец август. Бразилецът счита, че сега кара най-силния си интервал, откогато е на “Герена”. Халфът показа, че главната цел на “сините” е купата, само че въпреки всичко акцентира, че към нея би трябвало да се върви малко по малко.

“Мисля, че в този момент е най-хубавият ми интервал в Левски. В началото, когато дойдох имах също положителни моменти, само че считам, че в този момент съм в най-хубава форма. Направих доста добра подготовка и всички упражняваме интензивно. На всички ни минава през главата, че можем да станем първенци, само че би трябвало да играем във всеки дуел отговорно. Въпреки че гледаме мач за мач въпреки всичко крайната ни цел е купата. Има положителни тимове в лигата. Първо мислим за мача за Купата, по-късно за Ботев (Враца) и чак по-късно за Лудогорец”, сподели Паулиньо.

Паулиньо отбрани наставника Петър Хубчев от изказванията, че избира отбранителния жанр на игра. Също по този начин описа малко за усещанията си за българския език и образователните часове, проведени от клуба.

“Треньорът желае да сме доста добре издигнати и да съблюдаваме тактическата дисциплинираност. Както виждате не играем отбранително и аз персонално имам свободата да играя както мога. Българският е доста сложен език, в този момент учим сказуеми, спрежения, местоименията. Малко по малко стартирам да узнавам повече и да разбирам. Надявам се в близко бъдеще да мога малко повече да приказвам с вас на български. Ние всички знаем, че това е доста значимо да можем да разбираме езика”, добави бразилецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР