Крилото на Динамо (Загреб) - Лука Менало заяви, че ще

...
Крилото на Динамо (Загреб) - Лука Менало заяви, че ще
Коментари Харесай

Босненски национал иска Петев да остане национален селекционер на змейовете

Крилото на Динамо (Загреб) - Лука Менало съобщи, че ще се радва, в случай че треньор на националния тим на Босна и Херцеговина остане Ивайло Петев и в идващия квалификационен цикъл. В изявление за reprezentacija.ba атакуващият футболист акцентира, че българският експерт си прави добре работата и ще е ужасно да продължат дружно и в идващите квалификации.

В изявлението 26-годишният Менало разяснява триумфа на отбора на Хърватия, който във второ следващо издание на Мондиал доближи до топ 4.

" Нека да ни бъде ориентир Хърватия. Преди Русия 2018 не бяха огромни, а вижте ги в този момент. Оптимист съм, когато става дума за борбата за Европейското състезание, тъй като атмосферата в съблекалнята е доста добра и всичко върви по-лесно. Има доста от нас, които не са били на Световното състезание в Бразилия (единственото присъединяване на Босна и Херцеговина на Мондиал) и мечтаят за това огромно съревнование ", сподели Менало и добави, че ще се радва, в случай че Ивайло Петев, чийто контракт изтича в края на месеца, остане отпред на тима.

А въпреки и към момента без контракт, българинът е на път да помогне още на Босна и Херцеговина с привличането на нов първокласен футболист.

Става дума за суперталанта на италианския Рома - Бенямин Тахирович, апетитен от много медии и експерти като бъдеща изгряваща звезда. Тахирович e роден в Швеция, а от 22-и ноември тази година получи и босненски паспорт. Шведската футболна федерация също му предлага да носи екипа на " Тре Крунур ".

Босненското издание sportsport.ba написа, че напълно скоро ще бъде ясно какъв избор ще направи високият 191 сантиметра вътрешен халф. Петев обаче към този момент е направил сондажи и при първия лагер най-вероятно ще го извика в представителната селекция. Иначе младокът си завоюва доверието на Жозе Моуриньо и направи дебют за мъжкия отбор на Рома през тази есен.
 В Босна и Херцеговина се чудят дали Петев ще остане
В Босна и Херцеговина се чудят дали Петев ще остане

Договорът му изтича
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР