Крилото , който 5 години беше футболист на , беше

...
Крилото , който 5 години беше футболист на , беше
Коментари Харесай

Осъдиха екс звезда на Лудогорец за побой с ритници над гаджето си

Крилото , който 5 години беше футболист на , беше наказан по обвинявания за домашно принуждение. Конгоанецът, който беше в Разград от 2015 до 2020 година, е удрял и ритал приятелката си, оповестява destentor.nl. Името на пострадалата не се загатва.
Лукоки е тормозил гаджето си сред 1 октомври 2021 година и 3 януари 2022-ра. Той беше наказан на 80 часа общественополезен труд и две седмици условна присъда с три години изпитателен период. Той също по този начин би трябвало да се сложи под надзора на пробационната работа. Футболистът е приет за отговорен по обвиняване за нанасяне на юмруци и ритници на половинката си.
Настоящият клуб на конгоанеца - Твенте, обмисля също да го накаже за провинението. " Ние сме шокирани от държанието му и ще вземем подобаващите ограничения. Защото държанието на Джоди минава границите и е недопустимо. Ние му казахме това ", съобщи изпълнителният шеф на клуба Пол ван дер Краан.
Крилото не стартира по най-хубавия метод в Еншеде - скоро откакто подписа, той скъса кръстни връзки на подготовка и беше отвън игра една година. Очаква се той да е навън най-малко до края на лятото. Лукоки не е записал нито една игрова минута за Твенте.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР