Кремъл заяви във вторник, че е готов да подкрепи всякакви

...
Кремъл заяви във вторник, че е готов да подкрепи всякакви
Коментари Харесай

Кремъл предлага подкрепа за примнирие в Газа

Кремъл съобщи във вторник, че е подготвен да поддържа всевъзможни дейности , водещи до освобождение на израелски заложници и преустановяване на огъня в Газа, предава " Ройтерс ".

" Готови сме да подкрепим всяко деяние , което ще докара до освобождение на заложниците и преустановяване на огъня. Но ние имаме вяра, че дейностите би трябвало да бъдат градивни, ориентирани към изцяло разрешаване на казуса в рамките на интернационалното право и авансово признатите Сигурност Резолюции на Съвета ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

По-рано в понеделник английският външен министър Дейвид Камерън съобщи, че , преди да предприеме каквито и да било по-нататъшни дейности в Рафах, , който е последното леговище на към милион разселени цивилни.

Ръководителят на външната политика на Европейския съюз Жозеп Борел насочи в понеделник едва завоалиран апел към  поради високите цивилни жертви във войната им в Газа.

" Е, в случай че смятате, че прекалено много хора биват убити, може би би трябвало да предоставите по-малко оръжия , с цел да предотвратите убиването на толкоз доста хора ", сподели Борел пред кореспонденти след среща на министрите на Европейски Съюз за помощ за развиване в Брюксел.

Министерството на външните работи на Франция заяви във вторник, че общо 42 души, измежду които френски жители, непрекъснато пребиваващи в страната и сътрудници на Френския институт, както и членове на техните фамилии, са били безвредно евакуирани от линията Газа.
 Франция изтегля 42-ма души от Газа
Франция изтегля 42-ма души от Газа

Акция на Париж
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР