Кремъл се надява, че ще успее да установи диалог със

...
Кремъл се надява, че ще успее да установи диалог със
Коментари Харесай

Кремъл очаква подобряване на отношенията с Белия дом


Кремъл се надява, че ще успее да откри разговор със идващия президент на Съединени американски щати и да се споразумее за нормализиране на връзките, в това число в областта на сигурността. Това заяви пред кореспонденти прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, представен отTACC.

„ Във всеки случай се надяваме, че със идващия президент на Съединени американски щати ще успеем да установим разговор и да се договорим дружно за способи за нормализиране на двустранните ни връзки “, акцентира представителят на Кремъл. От думите му стана ясно още, че Кремъл счита за вярно да изчака оповестяването на формалните резултати от президентските избори, с цел да насочи привет към определения държавен глава.

„ Предвиждайки вашия вероятен въпрос по отношение на поздравяването от [руския президент Владимир] Путин на определения президент на Съединени американски щати, желая да кажа следното: считаме за вярно да изчакаме формалното обобщаване на резултатите от изборите, изясни Песков на брифинг в Кремъл.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР