Кремъл разчита, че бъдещият президент на Украйна ще погледне по

...
Кремъл разчита, че бъдещият президент на Украйна ще погледне по
Коментари Харесай

Кремъл: Надяваме се, че бъдещият украински президент няма да бъде от партията на войната

Кремъл разчита, че бъдещият президент на Украйна ще огледа по нов метод на вероятностите на връзките с Русия и няма да употребява силови способи за решение на обстановката в Донбас, сподели през днешния ден представителят на съветския президент Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Иска ни се, несъмнено, да се надяваме, че индивидът, който бъде определен за президент на Украйна, няма да бъде от " партията на войната ", че изцяло ще изключва всевъзможни силови способи на споразумяване на ситуацията в Донбас, че ще огледа по новому на вероятностите на взаимоотношенията сред Русия и Украйна ", сподели представителят на Кремъл, представен от Българска телеграфна агенция.

" Справедливо е да отбележим, че нито един от претендентите не изложи стройна идея по отношение на вероятностите за Минските съглашения, по отношение на вероятностите за Донбас, по отношение на вероятностите за връзките с Москва. Ето за какво всичко това към този момент остава за нас в " сивата зона " и занапред следва да го разберем и да го чуем ", означи Песков.

Посланичката на Съединени американски щати в Украйна Мари Йованович назова три целта за идващия президент на Украйна след втория тур на изборите на 21 април.

" Ние ще продължим да работим по три посоки, които съгласно мнението на украинските жители и съгласно мнението на Съединени американски щати са също по този начин значими. В частност, сполучливото преустановяване на спора в Източна Украйна, процъфтяваща и растяща стопанска система, и държавно управление, което да се отнася с почитание към всички украински жители ", сподели посланичката. Тя също по този начин удостовери, че Съединени американски щати ще сътрудничат с всеки президент, който жителите на Украйна изберат.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР