Кремъл очаква за утрешния Парад на победата в Москва да

...
Кремъл очаква за утрешния Парад на победата в Москва да
Коментари Харесай

Кремъл посреща с разбиране, че някои лидери няма да дойдат на утрешния парад

Кремъл чака за утрешния Парад на успеха в Москва да дойдат водачите на близо 10 страни и на няколко интернационалните организации.

Същевременно Русия посреща с схващане това, че някои ръководители по едни или други аргументи няма да участват на тържествата във връзка 75-ата годишнина от разгрома на нацизма, съобщи през днешния ден Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, представен от ТАСС.

Някои държавни водачи няма да дойдат в Русия преди всичко поради рестрикциите, свързани с ковид и продължаващи в други страни, сподели пред публицисти Песков. Той изрази "абсолютно схващане " от страна на Кремъл и благодарност за първичната подготвеност на задграничните ръководители да споделят с управлението на Русия насладата от празника.

Сред високопоставените посетители на утрешния церемониал Песков уточни ръководители от Беларус, Босна и Херцеговина, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Сърбия, Таджикистан, Узбекистан, а също по този начин от Абхазия и Южна Осетия - грузински сепаратистки области, приети от Русия за самостоятелни страни.

По думите на прессекретаря на Кремъл ще участват и високопоставени представители на Оперативно-наблюдателно дело, Евразийската икономическа комисия и Организацията на Договора за групова сигурност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР