Кремъл не обявява очакваните дати за завършване на руската специална

...
Кремъл не обявява очакваните дати за завършване на руската специална
Коментари Харесай

Кремъл отговори на въпроса за времето за приключване на специалната операция в Украйна

Кремъл не афишира предстоящите дати за довеждане докрай на съветската специфична интервенция в Украйна, само че тя върви по проект и ще бъде приключена напълно, сподели Дмитрий Песков, прессекретар на президента на Руската федерация.

„ Не, не се оповестява “, отговори той на въпроса дали Кремъл огласява прогнозната или плануваната дата за края на интервенцията.

„ Русия има самостоятелен капацитет за осъществяване на специфична военна интервенция в Украйна, тя се развива по проект, ще бъде приключена в точния момент и в цялостен размер “ , оповестява ТАСС.

Русия стартира военна специфична интервенция в Украйна на 24 февруари. Руският водач Владимир Путин означи, че проектите на Москва не включват окупация на териториите на Украйна, задачата е денацификация и демилитаризация на страната. Също по този начин на киевските управляващи бяха препоръчани редица политически условия - законодателно подсилване на извънблоковия статут на Украйна с цялостна възбрана за разполагане на военни бази на НАТО и системи за стремително оръжие на нейна територия, правосъден развой против нацистки нарушители, които са направили закононарушения против жители на Украйна и Донбас през последните години, признаването на Крим за съветски, а ДНР и ЛНР са самостоятелни страни.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР