Крайностите в живота ми се случиха в bTV. Роди ми

...
Крайностите в живота ми се случиха в bTV. Роди ми
Коментари Харесай

Сашо Кадиев: Шокиран съм колко ме обичат зрителите

„ Крайностите в живота ми се случиха в bTV. Роди ми се дъщерята, изгубих татко си. Намерих мястото, открих гласа си “, сподели Сашо Кадиев в предаването „ 120 минути “.

„ Това, което ме изненада е реакцията на публиката, откакто разгласих, че напущам. Не съм очаквал, че по този начин са ме заобичали. Изказваха страдание, че ще им липсвам “, показа Кадиев. „ Дадох си сметка, че не е било на вятъра “, добави той.

По думите му има огромна разлика сред театъра и малкия екран.

„ Татко беше доста любопитен човек. Четеше безчет доста книги. Става въпрос за човек, който е прочел няколко хиляди книги. Обожаваше муската. Той е научи на хубава музика. Аз не преставам да чувам от неговото време реализатори. Никога не е работил за някой различен. Създавал е собствен неща. Когато е бил младеж е отглеждал гъби в мазето на блока и ги е продавал “, описа Кадиев за татко си.

„ Той беше доста необятно скроен човек. За страдание взех доста малко от него. Това, което съм взел от него е любознанието. Много съм любопитен. Взел съм хубавите неща, хубавата музика. Липсва ми всеки Божи ден “, сподели Сашо Кадиев.

Той описа по какъв начин по време на визитата му в Милано с годеницата му са седнали на ресторант против катедралата в града и си поръчал нещо сладко, тъй като татко му доста обичал сладки неща. При първата хапка обаче усетил,че духа на татко му се вселил в него и не можел да мърда към 20 минути.

Любимата му българска дума е състрадание. „ Милосърдието е висша полезност, която би трябвало да практикуваме по-често “, сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР