Крайно притеснителен анализ направи бившият вътрешен министър от времето на

...
Крайно притеснителен анализ направи бившият вътрешен министър от времето на
Коментари Харесай

Започва ли гангстерска война? Бивш МВР шеф проговори

Крайно стеснителен разбор направи някогашният вътрешен министър от времето на Иван Костов - Емануил Йорданов, във връзка разстрела на предприемача и специалист по сигурността Алексей Петров. Трактора, както го назоваха някогашните барети и хората от подземния свят, бе убит през днешния ден с оптична пушка край Драгалевския манастир, когато правеше нормалната си разходка в планината. Петров бил придружаван от дамата с която живее и която ръководи бизнеса му. Тя също бе смъртоносно простреляна. Именно тя е подала сигнала на тел 112. Дамата по неотложност бе откарана в " Пирогов ".


-->
Подобни убийства са следвани от други убийства, разяснява пред bTV някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов.



Той даде образец с убийството на Илия Павлов и по какъв начин след него в Черно море се откри тяло на неидентифицирано лице още на идващия ден. „ Не бих се изненадал, в случай че се случи нещо сходни и в този момент “, уточни той.



„ Практиката демонстрира, че когато не се разкрие едно или повече закононарушения, това дава шир за последващо. Визирам двата опита за атентат против Алексей Петров. Ако най-малко едното от тези закононарушения беше разкрито, мисля, че третото нямаше да го има “, съобщи Йорданов.



„ Не мога да настоявам, че офанзивата идва от едно и същи място, само че в последна смета в сходни случаи ненаказуемостта води до осъществяване на следващо закононарушение “, сподели той.



„ Убийството е негативен знак, тъй като става въпрос за обществена фигура и има своята изява в публичния живот. Такова ликвидиране работи демобилизиращо “, акцентира някогашният вътрешен министър.

„ Не зная да има случай, в който са открити причинителите. Ако в този момент е друго ще бъде изненада “, сподели Йорданов.

Той бе безапелационен, че няма връзка сред убийството на Петков и атентата против Иван Гешев, както и към гибелта на Ангел Христов – по-популярен като единия от Братя Галеви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР