Крайно необходимо е кредитополучателите – физически и юридически лица, да

...
Крайно необходимо е кредитополучателите – физически и юридически лица, да
Коментари Харесай

Банкова ваканция за времето на извънредната обстановка предложи Красимир Янков

„ Крайно належащо е кредитополучателите – физически и юридически лица, да получат банкова почивка за интервала на изключителната епидемиологична конюнктура, за която са наложени ограничаващи ограничения “. За това прикани нечленуващият в парламентарна група народен представител Красимир Янко.
Заедно с други свои сътрудници, напуснали редиците на Българска социалистическа партия и нарекли себе си „ Прогресивните социалисти “, към този момент имат и готово предложение за смяна в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, с което желаят да оказват помощ на всички, изпаднали във финансови усложнения по време на рецесията.
 Адвокати: Промените в Закона за изключителното състояние протягат ръка на съществени права Адвокати: Промените в Закона за изключителното състояние протягат ръка на съществени права
СНЦОП “Обединение на свободните юристи “ изпрати до Народно събрание предложение по отношение на законопроекта за изменение и допълнение на Зако...
„ Спирането на дейностите със заповед на министъра на опазването на здравето, загубата на приход и незадоволителната поддръжка за работещите от страната, ще го сложи пред неспособност да покриват битовите си потребности и заеми.
Те ще натрупат отговорности по заеми, като физически лица, и ще попаднат в дългова серпантина “, счита Янков.
Според него точно това ще бъдат действителните антикризисни ограничения, от които се нуждаят обособените браншове в стопанската система, както и жителите, ангажирани с тях.
Заедно с сътрудниците си той настоя и за неотложно преразглеждане на ограниченията за дейностите, които са изцяло спрени, както и цялостна 100-процентова отплата на работещите в изцяло затворените браншове.
 Станишев: Българска социалистическа партия спря политическата случка ”банкова почивка ” Станишев: Българска социалистическа партия спря политическата случка ”банкова почивка ”
На срещите в Българска народна банка и в президентството Българска социалистическа партия отстоя стабилността на банковата система и отбрани спестяванията на хората, съобщи Станишев по п...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР