Крайбрежната резиденция на актьора Кевин Спейси в Балтимор ще бъде

...
Крайбрежната резиденция на актьора Кевин Спейси в Балтимор ще бъде
Коментари Харесай

Къщата на Кевин Спейси в Балтимор е изправена пред търг за възбрана през февруари

Крайбрежната резиденция на артиста Кевин Спейси в Балтимор ще бъде продадена на търг за забрана, плануван за 29 февруари.

Подробностите за търга, в това число точното време, към момента не се разкриват - както се оповестява от компанията за събиране на задължения McCabe, Weisberg & Conway, която ръководи процедурата.

Връзката на Спейси с парцела датира от 2017 година, когато сдружение с лимитирана отговорност, обвързвано с артиста, придобива жилището за 5,65 милиона $.

Истинската благосъстоятелност на дома остана мистерия известно време, до момента в който Спейси не се сблъска с голям брой обвинявания в полово непозволено държание против други мъже в Съединени американски щати и Обединеното кралство.

Разкритието за собствеността на Спейси излезе нескрито по време на правосъдно дело в Манхатън, в което той разкри, че жилището му е служило като непрекъснато местопребиваване.

ООО е било употребявано, твърди Спейси, с цел да отбрани поверителността му на фона на несъгласията към него. Чарли Хатър от Monument Soth...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР