Краят на миналата седмица беше особено радостен за феновете на

...
Краят на миналата седмица беше особено радостен за феновете на
Коментари Харесай

Том Холанд няма да ходи никъде

Краят на предходната седмица беше изключително щастлив за почитателите на Спайдърмен . След като няколко месеца бъдещето на Питър Паркър беше неразбираемо поради завършилите взаимоотношения сред Sony Pictures и Marvel Studios, двете студиа най-сетне стигнаха до нова сделка.
 Спайдърмен, Sony Pictures, Marvel Studios и каква договорка подписаха фирмите
Спайдърмен се завръща

Sony и Marvel реализираха нова сделка

Според нея, ще има най-малко още един филм с Том Холанд в основната роля, а героят ще се появява и в някои от останалите филми на киновселената на Marvel.

Тази вест накара доста от правилните почитатели на Marvel да подскочат до небето от наслада, а същото се случи и с Том Холанд.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Tom Holland (@tomholland2013) на Сеп 27, 2019 в 8:41 PDT

След като беше публично оповестено, че Спайдърмен ще " продължи да живее ", артистът разгласява в Instgram клипче от кино лентата " Вълкът от Уолстрийт ".

В него Джордан Белфорд (Леонардно ди Каприо) афишира на чиновниците си, че няма да върви на никое място. Очевидно, Холанд и Спайдърмен са на същата вълна.

pic.twitter.com/VNSRL27Y8Z
— Zendaya (@Zendaya) 27 септември 2019 година
Зендая , която в двата независими кино лентата играе огромната обич на Питър Паркър, употребява Twitter, с цел да показа гифче, на което се вижда по какъв начин Спайдърмен танцува.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР