Краят на 2018-а година ще ни срещне с един от

...
Краят на 2018-а година ще ни срещне с един от
Коментари Харесай

Peter Cetera oт емблематичната група Chicago с първи концерт у нас

Краят на 2018-а година ще ни срещне с един от знаковите актьори за генерации българи – Peter Cetera, някогашен фронтмен на емблематичната група Chicago. Самостоятелният концерт на Cetera ще се състои на 9 ноември в зала 1 на НДК. Легендарният артист и текстописец със зашеметяваща кариера ще извърши най-популярните и обичани песни на група Chicago като „ If you leave me now”, “Hard to say I`m sorry”, “You`re the inspiration”, “Hard habit to break”, както и oще доста други обичани части от общо 18-те албума, които основава с рок бандата, неотдавна влезнала в Залата на славата на рокендрола. Освен тях, Peter Cetera ще зарадва публиката и със селекция от авторска музика, част от неговите осем солови албума. Ще чуем „ Glory of Love”, “Next Time I fall” с Аmy Grant, “Forever Tonight” с Crystal Bernard и други.

Peter Ceterа e oт артистите, чиято музикална кариера се развива бързо, а триумфите не стопират да го застигат. Стартира професионалния си път през 1967 година с група Chicago, с която издават 17 албума и печелят редица оценки. Безспорният шлагер, написан от Cetera за десетия албум на бандата „ If you leave me now” взима премия Грами и се трансформира в първия сингъл шлагер номер 1 на групата. През 1986 година Cetera стартира соловата си кариера, с която се записва в музикалната история с шлагера „ The Glory of Love”, номиниран с Грами и част от саундтрака на хитовия филм „ Карате кид 2 “. Парчетата „ The Next Time I Fall” с Amy Grant, “Feels Like Heaven” с Chaka Kahn, “After All” с Cher oт кино лентата „ Нов късмет “, както и песента “No Explanation” от мега хитовата лента „ Хубава жена “.
В момента Cetera е на международно турне със своята тайфа и споделя музиката от 8-те си солови албума, както и най-големите шлагери, написани с група Chicago. В България ще имаме удоволствието да го чуем за първи път онлайн на 9 ноември в зала 1 на НДК, а билети могат да бъдат закупени от на следващия ден, 22 май, на цени от 60 до 140 лева в бензиностанции OMV, билетен център НДК и мрежата на Eventim.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР